Huğlu Fatih İlkokulu
Huğlu Mahallesi Veziroğlu Caddesi No22 İç Kapı No1 Beyşehir / KONYA

VİZYON

BAŞARIYI, AYDINLIĞI KENDİMİZE ŞAFAK KADAR YAKIN BİLİP;CEHALETİ, MİSKİNLİĞİ YILDIZLAR KADAR UZAK TUTMAK TEK İDEALİMİZDİR!

MİSYON

OKULUN SOSYO-KÜLTÜREL VE EKONOMİK YAPISI DİKKATE ALINARAK, EĞİTİM VE ÖĞRETİM PROGRAMINI EN ETKİLİ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE UYGULAMAK. DEMOKRATİK, İNSAN HAKLARINA SAYGILI, HOŞGÖRÜLÜ, BENLİĞİNE VE MİLLETİNE BAĞLI, BİLGİLİ, BECERİLİ, KENDİNE GÜVENEN, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARININ SAVUNUCUSU, BİREYLER YETİŞTİRMEK TEMEL İŞLEVİMİZDİR.

NORMAL ÖĞRETİM

BAŞLAMA 08:45 - BİTİŞ 14:45

servisi var.

BEYŞEHİR İLÇESİNE 33 KM - KONYA İLİNE 118 KM UZAKLIKTADIR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Huğlu Toros dağlarının eteğindedir. Arazinin elverisli olmamasi nedeniyle nüfusun tamamina yakını sanayicilikle uğraşmaktadır. Huğlu´da dünyaca tanınan marka olan Huğlu Av Tüfeği imalatı yapılmakta olup, üretimin %90´i Amerika´ya ve Avrupa ülkelerine ihraç edilmektedir.Ayrıca 2015 verilerine göre 2906 kişidir.