12 MART İSTİKLAL MARŞI´NIN 96.YILDÖNÜMÜ ANISINA

 

 

         İstiklal Marşı´nın kabulünün 96. yıldönümü kapsamında "Mahalle sakinlerimizin dilinden İstiklal Marşı" isimli video hazırlandı.
Okulumuz, öğrencilerinin ve mahalle sakinlerinin de verdiği destekle hazırladıkları ve çekimleri yaklaşık 10 günlük bir çalışmanın ardından bitirilen yerleşim birimindeki farklı mekanlarda çeşitli meslek gruplarına mensup kişiler tarafından seslendirilen İstiklal Marşı´nın on kıtası yer almıştır.
         Mahallenin muhtarından, cami imamına, öğrencilerinden, işadamlarına, yaşlısından gencine, gazi ve işitme engellisinin de aralarında olduğu her kesimden yediden yetmiş yediye yaklaşık 300 kişi tarafından okunan İstiklal Marşı´nın yer aldığı videoyu hazırlama amacımız, İstiklal Marşı´nın Türk milletinin ortak paydası olduğunu, Mehmet Akif Ersoy´u da bu vesile ile rahmet ve minnet duyguları ile bir kez daha anmak istememizdir.
         Videoya çok yoğun bir emek verdiklerini, katılımcıların çekimler esnasında İstiklal Marşı´nın dizelerini seslendirirken içten ve gönülden okumaları, duygularımızsa hakim olamadığımız bir çalışma olması ve amacımız, çocuklarımıza da İstiklal Marşı´nın ortak bir değerimiz olduğunu unutturmamaktır. Umarız, izleyen herkes beğenir. İstiklal Marşımız milli birlik ve beraberliğimizin sembolüdür. Allah bir daha milletimize İstiklal marşı yazdırmasın...


 

 

          dosyalar/2017_03/15033924_HuYlu_Ystiklal_MarYYmYzY_okuyor.mp4

         Çalışmada emeği geçen Başta Sınıf Öğretmenimiz Hüseyin KARA´ya, ayrıca bu video klibin hazırlanmasında teknik desteklerini esirgemeyen Mustafa KENAR ve Necati SANDAL´a ve emeği geçen herkese Huğlu Fatih İlkokulu ailesi olarak şükranlarımızı sunarız.

            HD GÖRÜNTÜ İÇİN;

          https://www.youtube.com/watch?v=hzKZVrLkHr0



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi